VI.BE

Danspunt zoekt sound

  • Media
  • Songwriting
  • Samenwerking
52 inzendingen

Deadline 13.02.24

Zin om 2024 in te stappen met een uitdaging? Wij wel! In 2024 zeggen we vaarwel aan generieke songs en hallo tegen een eigen Danspunt-sound. Ben jij de artiest die we zoeken?

Danspunt zoekt sound

Gecreëerd door

Danspunt

Beschrijving

Zin om 2024 in te stappen met een uitdaging? Wij wel! In het nieuwe jaar zeggen we vaarwel aan generieke muziekjes en hallo tegen een eigen, unieke Danspunt-sound. Ben jij de artiest die we zoeken?

Wie zijn we?

Danspunt is de sparringpartner van dansdocenten, makers en dansverenigingen in Vlaanderen en Brussel. Danspunt ondersteunt hen artistiek, pedagogisch en zakelijk. Op ons programma staan projecten zoals een dansfestival, een eigen dansvoorstelling en workshopreeksen.

Wat vragen we?

Om onze teasers, promovideo’s en aftermovies naar een hoger niveau te tillen zoeken we iemand die de identiteit van Danspunt én die van het specifieke project kan vertalen naar muziek. Je creëert een korte reeks (10tal) unieke muziekstukken van anderhalve minuut, die we kunnen gebruiken voor de video’s die we (laten) maken in 2024. De muziek moet bruikbaar zijn op platformen als onze website, YouTube, Instagram, Facebook en TikTok.

De deadline voor het eerste muziekstuk is 30 maart. De verdere timing van de overige tracks kunnen we onderling bespreken.

Wat bieden we?

Voor deze eenmalige opdracht wordt een taakloon of pakketprijs aangeboden. Qua tijdsbeslag staan we open voor bespreking, maar we rekenen op twee weken werk. Je kan aan de slag in het statuut van een studentenjob, als freelancer of zelfstandige. Je verloning wordt bepaald via de barema’s van paritair comité 329.01.

We zorgen daarnaast dat je kan genieten van zoveel mogelijk exposure via onze website en social media platformen.

Doen!

Stel jezelf kort voor en geef ons je motivatie en drie beste tracks voor 13 februari 2024. We kijken er naar uit!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers en soloartiesten uit Vlaanderen en Brussel
  • Genres: electronic en pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoon, 3 tracks, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Voor deze eenmalige opdracht wordt een taakloon of pakketprijs aangeboden. Je kan aan de slag in het statuut van een studentenjob, als freelancer of zelfstandige. Je verloning wordt bepaald via de barema’s van paritair comité 329.01.)