VI.BE

Brazilian Party 2023

45 inzendingen

Deadline 14.05.23

Cocktails, palmbomen en uiterst dansbare muziek gebracht in een uitermate gezellig Braziliaans sfeertje. Perfect om een ongetwijfeld hete zomer in te zetten. Open jij de dans?

Brazilian Party 2023

Gecreëerd door

3300bpm

Met spijt in het hart kondigt 3300BPM vzw aan dat de 28e editie van de Brazilian Party niet zal doorgaan.

Als organisatie hebben we deze moeilijke beslissing moeten nemen vanwege het overaanbod aan evenementen in dezelfde periode én voor dezelfde doelgroep. Het organiseren van een evenement als de Brazilian Party vereist aanzienlijke investeringen om de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen, iets wat niet mogelijk is wanneer je publiek moet delen met een reeks (gratis) evenementen.

We zijn trots op het feit dat we sinds 2011 de Brazilian Party hebben kunnen organiseren. We gaven dit feest een nieuw elanen hebben 10 succesvolle edities aan de geschiedenis van de Brazilian Party toegevoegd.

Toen we de organisatie overnamen van Company B en Toneelkring Lusa deden we dit om te vermijden dat er (alweer)een grote fuif in Tienen zou verdwijnen en er helemaal geen aanbod meer zou zijn voor de jeugd. We moeten vandaag de dag vaststellen dat er doorheen de jaren steeds meer nieuwe initiatieven genomen zijn, iets wat we alleen maar kunnen toejuichen.

We begrijpen dat deze aankondiging teleurstellend nieuws is voor degenen die elk jaar opnieuw naar de Brazilian Party uitkeken. We willen dan ook alle trouwe bezoekers, dj’s en partners van harte bedanken voor hun steun en medewerking doorheen de jaren.

Iedereen die reeds tickets heeft gekocht voor de 28e editie van de Brazilian Party, zal zijn/haar/hun geld terugkrijgen, inclusief de administratiekosten. De terugbetalingen zullen uiterlijk op 1 juli worden doorgevoerd.

Hoewel deze editie van de Brazilian Party niet doorgaat, zal 3300BPM vzw zich blijven inzetten voor het organiseren van evenementen en activiteiten voor de jeugd in Tienen. Of er nog een nieuwe editie van de Brazilian Party zal komen, laten we voorlopig in het midden.

Tot slot willen we al onze collega-organisatoren heel veel succes wensen met hun events de komende weken.

DJ Charles De Gaulle

Feestje? Met DJ Charles De Gaulle is dat nooit een probleem. Elk feestje wordt zo gegarandeerd een topfeestje.