VI.BE

Schrijf je in voor de nieuwe Pitch Sessies van VI.BE en Amplo

Schrijf je in voor de nieuwe Pitch Sessies van VI.BE en Amplo

Zoals elk jaar slaan we de handen in elkaar met onze partner Amplo voor de befaamde Pitch Sessies. Op het programma dit najaar: een Pop/Rock, Electronic en Hiphop Pitch met feedback van Sarah Pepels (Portland), Rare Akuma en Moodprint.

15.10.21

Nieuws

De Pitch Sessies van VI.BE en Amplo? Bekijk het als een soort blind date tussen producers/muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er een avond lang coaching en feedback van professionals, en maakt bovendien kans op een concert bij de muziekclub waar je gaat pitchen!

In het verleden kwamen de hiphop crews van De Rand en Rewind niet onopgemerkt langs op de Pitch Sessies. Uit de pop/rock scene passeerden onder meer kleppers als Portland, ILA en HEISA de revue. Ook producers als Bolt Ruin, Cellini en Monomono kregen eerder de kans om hun project te pitchen. Treed jij in hun voetsporen? 

Pop/Rock Pitch – Cactus Muziekcentrum

Maak jij pop/rock songs die nu gehoord moet worden? Schrijf je dan in voor de Pop/Rock Pitch in Cactus Muziekcentrum op maandag 22 november. Sarah Pepels (Portland), Felix Van de Loock (Cactus Muziekcentrum), VI.BE en Amplo staan voor je klaar met feedback, coaching en advies. Je maakt ook kans op een concert in Cactus Muziekcentrum. 

Electronic Pitch – VOLTA

Ben jij een producer, electronica wizard of maak je elektronische muziek als band? Schrijf je dan in voor de Electronic Pitch in VOLTA op donderdag 25 november. Op het programma die avond: feedback, coaching en advies op maat van MoodprintArne Huysmans (VOLTA), VI.BE en Amplo. Bovendien kan je ook een concert in VOLTA winnen.

Hiphop Pitch – Voo?uit

Schrijf jij de beste rhymes of maak je knallende hiphopbeats? Schrijf je dan nu in voor de Hiphop Pitch in Voo?uit op maandag 29 november. Wat je kan verwachten: feedback, coaching en advies op maat van the one and only Rare Akuma, Willem Vandesande (All Eyes On Hip Hop, Busker Artist Agency), VI.BE en Amplo. Een van de drie  artiesten maakt ook nog eens kans op een plekje op de line-up van een volgende editie van All Eyes On Hip Hop. 

Inschrijven

1. Schrijf je in voor een van deze drie Pitches en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren bovenstaande coaches voor elke Pitch Sessie 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie.

3. Eén van de drie artiesten krijgt een door Amplo betaald concert cadeau (op een datum te bepalen in samenspraak met de programmator).

PRG — mei 2022

Reclame