VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Laatste kans: schrijf je in voor de hiphop pitch van VI.BE en Amplo

Laatste kans: schrijf je in voor de hiphop pitch van VI.BE en Amplo

Zoals elk jaar slaan we de handen in elkaar met onze partner Amplo voor de befaamde Pitch Sessies. Op het programma dit najaar: eentje voor Zware Gitaren, Hiphop én Jazz. Met feedback van o.a. Colin van Eeckhout, Anneleen Boehme en Paulo Rietjens.

07.11.22

Nieuws

De Pitch Sessies van VI.BE en Amplo? Bekijk het als een soort blind date tussen producers/muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er een avond lang coaching en feedback van professionals, en maakt bovendien kans op een concert bij de muziekclub waar je gaat pitchen!

7 november: Zware Gitaren – 4AD

Tijdens de Zware Gitaren Pitch krijg je een avond lang coaching en feedback van onder andere Colin van Eeckhout van Amenra, Patrick Smagghe van 4AD en collega’s van VI.BE en Amplo. Een dreamteam om al jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren! Daarnaast maak je ook kans op een clubconcert in 4AD. De deadline is intussen verlopen, proficiat aan Koala Disco, Yko en Wanheda!

15 november: Jazz Pitch @ De Roma

Je krijgt tijdens de Jazz Pitch een avond lang coaching en feedback van onder andere Anneleen Boehme en Toon Van Deuren van De Roma en collega’s van VI.BE en Amplo. Daarnaast maak je ook kans op een concert in De Roma (Amor). De deadline is intussen verlopen.

22 november: Hiphop Pitch @ AB

Je krijgt er een avond lang coaching en feedback van onder andere Paulo Rietjens van STIKSTOF, Mich Leemans van de AB en collega’s van VI.BE en Amplo. Daarnaast maak je ook kans op een concert in de gerenommeerde AB. 

Inschrijven

1. Schrijf je in voor een van deze drie Pitches en stuur je beste 3 songs in.

2. Op basis van je motivatie en muziek selecteren bovenstaande coaches voor elke Pitch Sessie 3 artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie.

3. Eén van de drie artiesten krijgt een door Amplo betaald concert cadeau (op een datum te bepalen in samenspraak met de programmator).