VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Infosessies en schrijftafels projectsubsidies en beurzen Kunstendecreet (deadline 15/09/23)

Infosessies en schrijftafels projectsubsidies en beurzen Kunstendecreet (deadline 15/09/23)

15 september 2023 is de volgende deadline voor het indienen van een subsidieaanvraag voor beurzen of projectsubsidies binnen het Kunstendecreet (voor professionele artiesten, kunstwerkers en kunstorganisaties). Daarom organiseren we samen met Kunstenpunt, Cultuurloket en VAi twee infosessies en enkele schrijftafels.

22.06.23

Nieuws

Programma infosessies

10u – Workshop projectsubsidies en beurzen

De workshops gaan door in kleine groepen om aan de hand van concrete fictieve cases de verschillende subsidielijnen en het gebruik van functies en disciplines te oefenen. De workshop biedt geen maatwerk voor jouw specifieke aanvraag en focust zich op de basisconcepten.

11u30 – Q&A projectsubsidies en beurzen

Na het inschrijven voor de infosessie ontvang je een infobundel over projectsubsidies en beurzen binnen het Kunstendecreet die je ter voorbereiding doorneemt. Tijdens de Q&A gaan we hier dieper op in en kan je live vragen stellen aan medewerkers van de verschillende steunpunten. 

Belangrijk: tijdens deze Q&A focussen we op het inhoudelijke. Zakelijke vragen worden gesteld tijdens de Q&A na de webinar correct begroten. 

14u – Webinar correct begroten - Q&A

Cultuurloket verzorgt een webinar correct begroten voor projectsubsidies met aansluitend een Q&A.

Belangrijk: Dit gedeelte zal enkel over projectsubsidies gaan! Voor de beurs hoef je namelijk geen aparte begroting op te laden.

Schrijf je in!

Deze sessies zijn volledig gratis. De eerste sessie wordt in het Nederlands gegeven. Schrijf in via dit formulier voor de infosessie op 22 augustus

Do you prefer a session in English? Register for the English spoken session on August 24th.

Schrijftafels

Ben je al klaar om aan je dossier te beginnen schrijven en doe je dit liever samen met andere artiesten, kunstwerkers of organisaties? Sluit dan aan op een van de schrijftafels en stel je vragen aan de aanwezige experten! VI.BE zal ook aanwezig zijn in Mechelen (4 juli) en Brussel (31 augustus) om jullie van feedback te voorzien. 

Vragen?

Heb je nog vragen over de infosessie of schrijftafels? Contacteer dan Kunstenpunt-collega Femke Hintjens. Vragen over beurzen en projectsubsidies in de muzieksector kunnen ook altijd gesteld worden via advies@vi.be! Check ook zeker ons uitgebreid stappenplan hieronder.