VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

Week van de Belgische muziek 2024: de aftermovie

Merci om de vierde editie van de Week van de Belgische muziek, die liep van 22 t.e.m 28 januari 2024, zo magisch te maken! Samen hebben we georganiseerd, gedanst, gezongen en onze muziekscene laten stralen. We blikken terug op een fantastische muzikale feestweek. Bekijk hier de aftermovie die in première ging op Canvas. Tot volgend jaar!

29.01.24

Video

Van 22 tot en met 28 januari was muziek van bij ons overal. Samen hebben we georganiseerd, gedanst, gezongen en onze muziekscene laten stralen. Van korting op babysits, de 15e verjaardag van Rampage, frituurraves en awardshows binnen zo goed als alle genres. Op radio en tv, in concertzalen, cultuur- en gemeenschapscentra, muziekcafés, instrumenten- en platenwinkels, op streamingdiensten en online met de hashtag #weekvandebelgischemuziek. En dat in héél 't land! Merci om er samen weer een onvergetelijke week van te maken! 

Share the love!

Ook na de Week van de Belgische muziek kan je je liefde voor Belgische muziek blijven tonen. Koop platen of merchandise, ga naar concerten en vul je online muzieklijstjes! #weekvandebelgischemuziek

 Wil je nog meer nagenieten? Eindeloos scrollplezier met #weekvandebelgischemuziek op de social media wall

Montage: Jeroen Bossee (dankdankdank) 
Muziek: Coely - Alive