VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

Belgium Booms op MaMA Festival 2019

Thomas Kums

12.12.19

Video

Van 16 tot 18 oktober 2019 vormden de Parijse wijken Pigalle en Montmartre het decor van de tiende editie van het MaMA Festival. Het showcasefestival profileert zich als dé ontmoetingsplaats voor internationale en ook een groot deel Franse muziekprofessionals. 

Met zo’n 6.000 muziekliefhebbers en professionele delegates is het één van de meest relevante club- & showcasefestival in Frankrijk. Het festival strekt zich met 120 concerten uit over tien zalen, verspreid over 3 dagen. De conferentie vindt voornamelijk plaats in Le Trianon en L’Elysée Montmartre. De voertaal daarbij is afwisselend het Engels en het Frans.

Afgelopen editie lag de programmatorische focus op de Portugese muziekscene. Maar ook België was goed vertegenwoordigd: Tessa Dixson, Anwar, La Jungle, Yellowstraps, It It Anita, Rare Akuma, Glauque, Moka Boka en Ascendant Vierge speelden op MaMA Festival 2019.

VI.BE was ook dit keer aanwezig om de Belgische showcases te ondersteunen met een Belgium Booms campagne, i.s.m. Wallonie-Bruxelles Musiques en met ondersteuning van SABAM for Culture. 
Bovendien sloegen Belgium Booms en Music:LX opnieuw de handen in elkaar tijdens de jaarlijkse Salut Voisins!-showcase op donderdagmiddag. Glauque, Rare Akuma en MAZ speelden er een extra show, terwijl er tussendoor ruimte was voor een netwerkmoment.

Meer informatie 
www.belgiumbooms.be
www.mamafestival.com

Contact
Nico Kennes