VI.BE

Steunpunt voor artiest
en muzieksector

Accepteer cookies om deze video te bekijken.

De schoonste momenten van de Week van de Belgische muziek ’22

Op radio en tv, in lokale muziekwinkels, concertzalen en clubs tot in scholen, cultuur- en gemeenschapscentra, jeugdhuizen en bibliotheken: muziek van bij ons was overal. Een overzicht van de schoonste week van ’t jaar!

Sjoerd Tanghe

07.02.22

Video

Van 31 januari tot en met 6 februari stond Belgische muziek centraal tijdens de tweede Week van de Belgische muziek.

VI.BE bundelde de krachten met diverse media én tal van spelers uit de brede muzieksector met heel wat prachtige acties als resultaat: o.a. de uitreiking van de tweede editie van de Flanders Folk Awards, gesprekken over de toekomst van de muzieksector, initiatieven van meer dan 25 culturele centra, acties van clubs en concertzalen, ... en een hele week op radio en tv. 

Nagenieten? Duik in de aftermovie, die op de laatste dag van de Week op Canvas werd uitgezonden. Maar ook de pers smulde van de fantastische Week. Een kleine greep uit alles wat er er verschenen is vind je hier. Gebundeld onder de hashtag #weekvandebelgischemuziek werd er massaal geshared en geliked. Scroll erop los op de social media wall op de website.

Ook na deze week kan je liefde geven aan Belgische muziek. Blijf dus Belgische artiesten steunen: stream hun nummers, koop platen, leef je uit in merch-shops, koop concerttickets,... Maak van elke week ‘Week van de Belgische muziek’.

Op naar een volgende editie!