Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

NL: Een akoestisch quartet dat op zoek gaat naar de grenzen van stilte, vrijheid en klank. Ze putten inspiratie uit verscheidene genres zoals folk, jazz, kamermuziek en improvisatie om zo hun eigen klankspectrum te verruimen. Hierin wordt het onbekende niet geschuwd, integendeel opgezocht.

EN: An acoustic quartet that is in search for the borders of silence, freedom and sound. They draw inspiration from a variety of genres like folk, jazz, chambermusic and improvisation to make their own soundboard. Within their sound they always go looking for the unknown.

Links:

https://www.instagram.com/suura_band/ https://www.facebook.com/SuuraCollective/

A. Recensie:

1) Knack: Het eens subtiel geschakeerde, dan weer weidse geluid dat het kwartet voortbrengt doet denken aan de minimalistische releases op het legendarische, Duitse jazzlabel ECM Records, en af en toe aan die andere, tussen jazz en filmische soundscapes laverende vijflettergroep die we hier twee jaar geleden aan het werk zagen: Hoera, het trio rond de broers Stijn en Bert Cools.

2) Enola: In de muziek van Suura is het programma nooit van de ether verdwenen. Tegelijk is Suura ook heel erg van nu: het Gentse quartet biedt jazz die geen jazz is, maar ga nu niet aan Stuff. en aanverwanten denken. Suura zoekt veel meer de vallende bladeren op dan een dansvloer.

B. Interview:

Interview School Of Arts Ghent:

https://medium.com/@schoolofartsgent/suura-van-stilte-naar-vrijheid-4a38139cb1b0?fbclid=IwAR0Y5yuxaNQZ-3tVuZT7LNrecyDSqbhJHlCbT5at1o1T9uG0xV9iaP197f8

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.