Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om vi.be ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

LUCKY CLOVER - OUT NOW

* HOTSHOT on Studio Brussel *

"De samenhorigheid van de stemmen van Sarah (piano/zang) en Jente (gitaar/zang) zijn zo mogelijk een van de mooiste combo's die ons land te bieden heeft. In 'Lucky Clover' grijpt Portland je vast en blijf je in de ban tot de laatste noot."
- StuBru


"Pironet en Pepels schitteren bovendien niet alleen vocaal; ook in de romantische clip spatten de magie en jeugdigheid ervan af."
- Humo

http://smarturl.it/PortlandLuckyClover


-----------------------------------------------------------------------------------------------------Portland is a Belgian indie dreampop band. Their timeless and melancholic songs mix singer-songwriter elements with electronics. They merge with the wonderful vocals of Jente Pironet and Sarah Pepels.


2018 looks very promising: they won 'De Nieuwe Lichting 2018' of Studio Brussel, got lots of exposure in the Belgian press and they performed in Groningen (NL) during Eurosonic and '2 Meter Sessies'. 'Pouring Rain' and Alt-J's cover 'Matilda' were sweets for the Belgian radio and the summer of 2018 was the bands biggest highlight because of an impressive festival agenda.


DUTCH

Portland is een Belgische Indie-Dreampopband. De tijdloze en melancholische songs versmelten singer-songwriter elementen met elekronica en worden overgoten met de wondermooie vocals van Jente Pironet en Sarah Pepels. Portland behaalde in 2016 de finale van Humo’s Rockrally. Met ‘Pouring Rain’ (+1 miljoen streams op Spotify) wonnen ze De Nieuwe Lichting 2018 van Studio Brussel.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

REVIEWS (Dutch)

"Opvallend: wel erg veel bands flirtten met het verleden in de AB. Zo was er bijvoorbeeld het meerstemmige Portland, dat uitpakte met het beste lied van de hele avond. Als het van ons afhangt, wordt 'Pouring Rain' een hit. De Afrekening, u bent bij deze gewaarschuwd."

- Het Nieuwsblad

"We kregen nuance, subtiliteit, een elektrische gitaar die in hoofdkleuren handelde, een zanger die kon zingen maar dat niet noodzakelijk van de daken wilde schreeuwen, en een zangeres die vanachter haar toetsten deed wat ze moest doen."

- Humo

"Met 'Pouring Rain' legden ze meteen één van de allermooiste songs van deze editie voor, waarin woorden als "etherisch", "americana" en "tijdloos" spontaan verschenen in notitieboekjes."

- De Morgen

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

FOLLOW US ON FACEBOOK
FIND OUR TOURDATES
HERE
CONTACT US HERE


http://smarturl.it/PortlandLuckyClover

https://fanlink.to/PouringRain

https://soundcloud.com/portland_band


MGMT : www.skytiger.be

BOOKINGS : www.livenation.be

LABEL : www.pias.com/network/belgium

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Track record
  Track record
  Gecreëerde kansen
  Contact
  Je bericht is verstuurd.
  Name is required
  Email is required
  Message is required