Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Begin 2021 zijn de twee broers Jacquemain begonnen met het maken van nummers samen met Lennert die ze leerden kennen in het uitgaansleven. Lennert had een heel arsenaal aan beats maar die wist hij niet direct te gebruiken en gelukkig konden de gebroeders Jaccquemain er iets mee doen. Na een paar studio sessies en brainstormen hebben ze hun eerste EP uitgebracht "ZLDR" waarvan het nummer "Barry" zeker een aanrader is om te checken!

Hun tweede EP "Kosmopoliet" bestaat uit 4 diverse nummers die start in de UK en eindigt in de Caraïbische eilanden.

20 mei kwam hun gloednieuwe album ‘KWETS UUR’ uit. Na 10 maand bloed, zweet en tranen kunnen we met trots een album voorschotelen die elke hip-hop liefhebber kan bekoren. Met de combinatie strakke beats en herkenbare teksten proberen we ons te onderscheiden in het Franco-Belgische hip-hop landschap. Dynamisch en eerlijk zijn twee eigenschappen die we hoog in het vaandel dragen.

Luminous Dash: "Het nummer Barry, onze favoriet, is een personificatie van verlangen, miserie en geluk. Barry haalt geluk uit zijn ellende. Met het personage probeert ZLDR de taboes te doorbreken en mentale gezondheid aan te kaarten. Iedereen kan zichzelf eens Barry voelen."

Dansende Beren: "ZLDR zet met KWETS UUR, uitgezonderd enkele voorspelbare nummers, een indrukwekkend debuut neer. Door het gebruik van West-Vlaams, Frans en Engels; persoonlijke eerlijke teksten; en het verwerken van publieksgeluiden in hun nummers; creëert ZLDR een amicaal gevoel die ons alvast fan doet worden."

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.