Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Snelle en technische punkrock met tal van invloeden en een vette knipoog naar de jaren ’90, dat kan je verwachten van Young Hearts.

Young Hearts is gekend voor hun strakke, energieke live show en sterke songs. De explosieve combinatie van meezingbare punkrocksongs met in metal gedoopte gitaarriffs maakt dat een Young Hearts-show door fans van verschillende genres gesmaakt wordt. Hun unieke sound bracht hen in het vizier van Thanks But No Thanks Records.

Met de in 2015 uitgebrachte EP ‘Now’s My Time’ onder de arm speelde Young Hearts heel wat podia in Vlaanderen plat. Begin 2017 kroop de band opnieuw in de studio voor een eerste full album: ‘In The Middle You’ll Find Balance’. Dat album werd in maart 2017 uitgebracht, opnieuw bij Thanks But No Thanks Records. Momenteel is Young hearts bezig met het schrijven van een nieuw album dat in het voorjaar van 2020 uitgebracht zal worden.

Young Hearts deelde de afgelopen jaren het podium met oa. Versus the World, Red City Radio, Strung Out, A Wilhelm Scream, Steak Number Eight, Counterpunch en Implants. In 2018 stonden ze op de Watch Out Stage van Groezrock en in de zomer van 2018 konden ze aantreden op het legendarische Punk Rock Holiday in Slovenië.

Fans van Propagandhi en Strung Out komen tijdens een show van Young Hearts zeker aan hun trekken! Klaar voor wat stevige

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.