VI.BE

Williams Kaizari

Williams Kaizari

Williams Ine de Sousa e Santos Felipe (born November 5, 1994) known as Williams Kaizari (Emperor in Swahili) is a singer, songwriter currently based in Berlin.

  • Hiphop
  • It's a Kaizari thing.
  • Solo
 • Kortrijk

Bio

Williams Kaizari is een rijzende ster in de Belgische muziekscene, bekend om zijn soulvolle zang, introspectieve teksten en eclectische geluid dat put uit een reeks invloeden, waaronder dancehall, R&B en hiphop. Williams, geboren in Parijs en opgegroeid in Poperinge, werd al op jonge leeftijd omringd door muziek en begon als tiener met het zingen en schrijven van liedjes.

Na het aanscherpen van zijn vaardigheden in lokale clubs en open mic avonden, begon Williams aandacht te trekken voor zijn unieke stem en ruwe talent. Hij trok al snel het oor van een aantal prominente producers en begon mee te werken aan een reeks singles en EP's die zijn veelzijdige stijl en emotionele diepgang lieten horen.

Maar ondanks zijn succes blijft Williams zeer toegewijd aan zijn vak en zet hij zich voortdurend in om zich als artiest te ontwikkelen en nieuw sonisch terrein te verkennen. Hij werkt momenteel aan zijn debuutalbum, dat een krachtig statement belooft te worden van een van de meest opwindende nieuwe talenten van België.

Buiten het podium is Williams een bedachtzame en introspectieve artiest die zijn inspiratie haalt uit zijn ervaringen als tweede generatie Belg van Angolese afkomst. Zijn teksten verkennen thema's als identiteit, erbij horen en de strijd om je plaats in de wereld te vinden, en hij is een leidende stem geworden in de opkomende Afropese beweging die het rijke culturele erfgoed van de Afrikaanse diaspora in Europa wil vieren en verkennen.

Met zijn soulvolle stem, innovatieve geluid en onverholen eerlijkheid is Williams Kaizari klaar om een belangrijke kracht te worden in het wereldwijde muzieklandschap.

Afbeeldingen

Video’s

Groepsleden

 • Williams Felipe

  • 29
  • Kortrijk (BE)

  Stem

Shows

Contact

Je moet ingelogd zijn om Williams Kaizari te kunnen contacteren. Inloggen.