Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

WALMOK, de vleesgeworden identiteitscrisis van 22-jarige muzikant Wannes De Vogelaere.

In 2016 won Walmok de nationale finale van de Kunstbende in de categorie muziek en sindsdien gaat het hard. Optredens over heel Vlaanderen, verschillende passages als DJ bij Studio Brussel en zelfs Tomorrowland.Voor de finale van de Gentse Rock Rally De beloften werd hij in 2017 vervoegd door drummer Robbe Van Ael en toetsenist Keanu De Pooter, waar ze de 2de plaats behaalde. Daaruit ontstond Walmok LIVE, waarmee wederom heel Vlaanderen werd afgereisd om de heupen van menig concertgangers los te werken wat hen ook een plaats in de halve finale van de Humo’s Rock Rally opleverde.

Sinds 2019 is het echter stil rond het elektronisch project, maar binnenkort kan u zich verwachten aan een repertoire samengesteld uit de meesterwerken van Wannes De Vogelaere en zijn persoonlijkheden. Ergens tussen David Guetta, The Bloodhound Gang en Niels Destadsbader, zo langs den E19 daar, om den hoek van ons Maria.

Zijn teksten zullen lyrisch postvatten in het esthetisch vermogen van uw denklandschap terwijl de muziek zich zal wentelen als teefjes op een vrije zondagochtend.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.