Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

De Brusselse muzikante Chloë Nols legde zich de laatste maanden toe op het schrijven van een verse reeks songs. Gewaagder en persoonlijker dan ooit. Geïnspireerd door een toenemende ervaring met psychische kwetsbaarheid en hoogsensitiviteit in tijden van zowel isolement als overprikkeling, gaat Chloë op zoek naar haar ware zelf in een turbulente, chaotische wereld.

Ze ontwikkelde daarbij een nieuwe sound en stijl. Ze vermengt, met de hulp van producer Thomas Jillings (Linus, Ottla) en mixers Willem Malfliet (Woolvs) en Aram Santy, zachte, analoge synths en een saxofoon met meer opzwepende, elektronische beats. Ze brengt het geheel uit onder de naam Vis à Vis.

Singles ‘Cassandra’, ‘Black Panther’ en 'Ocean' zijn uit op alle platformen, en werden opgepikt door Radio 1 (Wonderland), La Première (Sacrés Belges) en de Spaanse nationale Radio 3. De Franse DJ Fakear maakte een remix van ‘Cassandra’.

De EP 'Blue Whale', die uitkwam op 16 september en werd voorgesteld in de Botanique, laat meer van deze cinematische texturen horen, alsook een gezonde dosis helende vocals.

De live band bestaat uit Tim Caramin (Glints, 2 Times Nothing), Kobe Dupont (Geppetto & The Whales), Lenny Steigerwald (Aligaga) en Arnaud Guichard (Serendip Quartet).

Voor fans van Agnes Obel, Christine & The Queens and Aurora.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.