Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

‘T Zèn Waai: Werd Opgericht in Maart 2016 door de Ekerenaars Jacques Leemans (beter bekend als Jacky Lee) , en Glenn Pellis.

na de uitstap naar de Poesje van de Reep op 18 Maart 2016 werd Hubert Coucheir die avond gevraagd om als bassist te fungeren bij de groep (toen was er van de groepsnaam nog geen sprake)

op 20 Maart werd Hubert dan effectief ingeburgerd in onze groep. na Enkele repetities kwam er sprake van nog een 4e man, en onze bassist den Hubert kwam aanzetten met een mede-muzikant van vroeger die samen met hem bij Paul D’Hollander’s Karrowen M speelde. We hebben het hier dan over Nick Bal. Nick werd aangenomen als manusje van alles, maar vooral als Keyboard-man. na een aantal repetities te hebben gehad kwam er plots in kink in de kabel en Nick is moeten stoppen om familiale redenen. Ondertussen was de groepsnaam reeds gekozen (eigenlijk zelfs nog door de Nick), maar ‘T Zen Waai moest weer op zoek naar een 4e man. omdat er al van in Maart sprake was van een Antwerpse Avond, waar wij ook zouden aan meedoen, was een 4e man wel een must. De Tijd drong, maar de repetities gingen gewoon verder. tot…. ergens in Juli, Sven Stevens op de proppen kwam, met een noodoplossing. hij zou meespelen als LeadGitarist, zogezegd en zogedaan. ettelekijke repetities verder en de generale repetitie op 26/08 werd ons eerste optreden op 27/08 in Cafe AMI in ’t Stad een feit.

23/04/17 werd er een eerste full optreden gegeven met de vaste kern van ‘T Zen Waai: Jacques, Hubert en Glenn

einde juni 2017 werd Glenn P gecontacteerd door ons allerbekende Koen ”Koeneke” Gordon, hij was geinteresseerd om de groep te vervoegen

vanaf juli werd er volop gerepeteerd en Koen werd klaargestoomd het eerste optreden met 4 man werd gegeven op 13 augustus 2017 in de gezelligste zomerbar van Wijnegem en omstreken. 2 jaar lang werden er optredens verzorgd, in cafe's, zaaltjes, festivallekes, radiostationnekes, privefeestjes enz op 10 september 2019 besluit Koen om te stoppen met de groep wegens tijdsgebrek. op 13 oktober werd onze nieuwe man Werner al ingeburgerd op het podium, als solo gitarist (elektrische gitaar).... de Corona periode hebben we niet stil gezeten: nieuwe nummers gemaakt, gerepeteerd en opgenomen. December 2020: EP Antwaarpse Karsmis 2021: Full CD in de maak en videoclip 1234 (ongderweg)

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.