Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Tragic Eyes is een soloproject van Wendel Berckmans. Hij schrijft popmuziek met hier en daar een dromerige toets, een vleugje melancholie, maar uiteraard ook met de nodige dosis rock 'n roll. Wendel haalt zijn invloeden uit prog rock en space rock.

In 2019 finaliseerde Wendel een geanimeerde videoclip voor zijn nummer "Tragic Eyes."

Tragic Eyes bracht eerder twee EP's uit in demokwaliteit: "Tragic Eyes" en "Apocalypse." Deze zijn momenteel niet beschikbaar omdat Wendel al zijn muziek aan het herwerken is. Binnenkort komen de EP's opnieuw beschikbaar onder de vorm van het studioalbum: "A Brand New Day."

Tragic Eyes stond reeds in zeer uiteenlopende bezettingen op het podium: Van stevige rockbezettingen tot een intiem akoestisch trio met piano en saxofoon, begeleid door een scherm waar beelden op geprojecteerd werden. Sinds 2019 is Wendel met vaste muzikanten beginnen optreden, maar dat houdt hem niet tegen om nu en dan ook nog eens solo of met gastmuzikanten op de planken te kruipen.

Tragic Eyes trad reeds op in samenwerking met Mijnleuven, CC Het Gasthuis, Radio Benelux, Radio Scorpio, Muziekcentrum Kinky Star,...

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.