Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Tragic Eyes is een soloproject van Wendel Berckmans. Hij schrijft popmuziek met hier en daar een dromerige toets, maar ook met de nodige dosis rock 'n roll. Zijn invloeden haalt hij uit psychedelische en progressieve rock.

In 2019 lanceerde Wendel een geanimeerde videoclip voor zijn nummer "Tragic Eyes" en in 2020 regisseerde hij een live-actionvideo voor "Apocalypse."

In 2021 bracht Tragic Eyes zijn eerste album "A Brand New Day" uit, waaraan hij 5 jaar werkte. Wendel stelde zich in 2016 als doel om een DIY-plaat te maken zoals "On the sunday of life" van Porcupine Tree. De muziek is dus met zeer beperkte middelen opgenomen in zijn slaapkamer. Op de vrouwelijke backing vocals en de harp na nam Wendel alle instrumenten en de productie voor zijn rekening.

Tragic Eyes stond reeds in zeer uiteenlopende bezettingen op het podium: van stevige rockbezettingen tot een intiem akoestisch trio met piano en saxofoon. Sinds 2019 is Wendel met vaste muzikanten beginnen optreden, maar dat houdt hem niet tegen om nog steeds solo of in een ander arrangement op het podium te verschijnen.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.