Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Daar waar de ogen de spiegel van de ziel zijn en een donderslag de muzikale manifestatie van pure natuurkracht, bloeit wat jaren verborgen lag langzaam maar zeker open.

Wanneer je een grote voorliefde voor alternatieve songwriters als Alex Turner (Arctic Monkeys), Matt Berninger (The National) en Coldplay’s Chris Martin combineert met een absolute passie voor zowel vederlichte als oppermachtige gitaren krijg je iets als Thunder Eyes.

Het éénmansproject van Thomas Ameloot (24, Diksmuide) vloeit ongedwongen over van akoestische indiepop naar alternatieve bluesrock, zonder één van beide zijden te schofferen. Met ondersteuning van machinerie die je misschien meer verwacht in het arsenaal van The XX, trekt Thomas alle registers open om ook een rauwe thinline Jaguar helemaal tot haar recht te laten komen. De full size drum kit moet je er zelf bij fantaseren, al wordt je daarbij dus wel geholpen door wat elektronisch gegoochel.

Thunder Eyes is gloednieuw en ongepolijst. Soms sterk gedefinieerd, soms nog helemaal op avontuur, maar altijd recht uit het hart.

“Een perfecte opwarmer voor Tom Odell en The Kooks” - Buskerpodium Dranouter 2019

Meer muziek op Soundcloud: https://soundcloud.com/thundereyesmusic/

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.