Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

The Rats is de reïncarnatie van de punkband London Bullet.

In hun vorig leven schuimden ze 10 jaar lang alle undergroundzalen af alvorens er in 2019 de brui aan te geven met een afscheidsshow die werd stilgelegd door de politie. De 4 overgebleven leden startten een nieuw project, kochten een drummachine en een synth, geraakten de machine beu, en haalden hun drummer terug. De opzet bleef behouden: geagiteerde postpunk met machinale grooves en teksten doordrenkt van de grootstadblues.

Er bestaan wellicht 100 bands die The Rats heten. De keuze voor zo’n bandnaam benadrukt hun je-m’-en-foutisme ten opzichte van de gedachte dat alles al eens gedaan is. Dat is nu eenmaal zo, maar hoeft daarom niet verstikkend te zijn.

---------------------------

HUMO: "Zo Brits als lauw lager. Hun songs waren gelukkig minder lauw, en vooral de eerste was een kopstoot die je niet kon of wilde ontwijken."

Dansende Beren: "De lokale ‘lawijtmakers’ wisten een enorm strakke set neer te zetten die als perfecte opwarmer gold. Kers op de taart was een stevige cover van New Order’s “Age of Consent” waarmee ze bewezen dat stevige punk ook dansbaar kan werken."

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.