Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

De waarheid over Jebediah Morton en The Partridge Ambulance is dat het onmogelijk is om de waarheid over Jebediah Morton en The Partridge Ambulance te achterhalen. Jebediah vertelt zelden twee keer hetzelfde wanneer hem gevraagd wordt hoe de vork nu precies aan de steel zit met deze aanstekelijke Brusselse rock & roll-band met haar uptempo, rechttoe-rechtaan muziek en diepgravende, ontluisterende teksten, die heikele onderwerpen als sociaal te kijk gezet worden over een gebrek aan wijnkennis niet schuwen.

Australië pleegt een grote rol te spelen in de geschiedschrijving van de band, een land waar Jebediah in 2016 naartoe trok in de hoop er de artistieke erkenning te verwerven die hem in België zo schielijk ontzegd werden. Af en toe diept hij vage, onsamenhangende anekdotes op over zijn verblijf in dat land. 'Weet ge dat ik aan een rodeo meegedaan heb?' deelt hij met bevende stem mee aan een toevallige passant in de straat. Of: 'Dees plectrum heb ik gekregen van ne gast in Borolloola. Wist ge dat dat gehucht de helft van het jaar onder water staat?'

Jebediah durft ook al eens aanhalen dat hij in Australië een artistieke samenwerking aanging met Jeffrey Wegener aka Phideas Beauregard, die onder andere zijn sporen verdiende bij The Laughing Clowns en Nick Cave's Birthday Party, alvorens hij in Brussel zijn compagnons de route Harold Quigley (bas) en Fernando Garcia Lopez y Cortez (drums) ontmoette. Samen zitten ze dit gezondheidscrisisje uit, wachtend tot de podia weer beschikbaar komen om hun duivelse ding te doen.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.