Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Out with a bang

Beste allen,

In september 2010 kropen wij voor de eerste keer met z’n vieren de kelder in bij de ouders van Wies en Nand om er samen muziek te maken, of althans daartoe een poging te doen. Met veel enthousiasme begonnen we samen nummers te schrijven, drumstellen en versterkers te versleuren en organisatoren te contacteren om zoveel mogelijk te kunnen optreden.

We reden naar de andere kant van het land om daar te spelen voor 3 bejaarden en een cafébaas die toch echt niet begreep waar nu al dat volk zat... We waren zo rock ’n roll dat we allemaal ne leren frak aanhadden, maar we lieten die dan wel achter in Maastricht… Of we vertrokken net met het idee dat we voor ‘twee man en ne paardekop’ gingen spelen en werden dan aangenaam verrast door een enthousiast publiek. We hebben soms gevloekt, maar vooral keihard gelachen. En af en toe werd er ook eens iets gedronken.

Nu, een kleine 7 jaar later, is ons enthousiasme helaas wat getemperd en lijkt het ook moeilijker en moeilijker om met z’n vieren nog de tijd en de energie te vinden om al deze zaken vol te houden (behalve dat drinken dan, dat lijkt om de één of andere reden meestal nog te lukken). We hebben daarom samen besloten om de stekker eruit te trekken.

We zijn trots op de nummers die we samen geschreven hebben en daarom, liever dan ‘The Jetpack Pilots’ in stilte te laten doodbloeden, hebben we beslist er nog een laatste keer een lap op te geven. Op vrijdag 19mei spelen we een laatste keer samen als ‘The Jetpack Pilots’ in JH de Choke, Herselt. Finaal en integraal. Met Captain Kaiser als support! (https://www.facebook.com/events/233392450462363/)

Daarnaast hebben we ook alle nummers die tot nu toe nog niet op CD werden uitgebracht, samen opgenomen. Met crappy materiaal en beperkte mixing- en mastering-skills, maar wel met veel liefde. Deze zullen we de komende dagen/weken nog met jullie delen. De eerste, 'The New Light', is te beluisteren via de link hieronder. De rest verschijnt later ook op youtube, spotify, ... (https://www.youtube.com/watch?v=wCpQt0NvA_Q)

Merci aan iedereen die ooit een show voor ons geregeld heeft, een EP gekocht heeft of gewoon is komen kijken. Wij hebben ervan genoten, jullie hopelijk ook!

Over and out.

The Jetpack Pilots

Nand, Wies, Sander, Jens
Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.