Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

NIEUWE ALBUM "THE GODS GAVE YOU VICTORY TODAY ONLY TO MAKE YOUR FINAL DEFEAT MORE BITTER" BESCHIKBAAR SINDS 1 MAART!

De Spookkoffer is degene waarin Belgische singer-songwriter Laurent Leemans zijn dromen, zijn dode of nog amper ademhalende illusies en beelden van gefantaseerde levens verbergt.

The Imaginary Suitcase begon in 2012, toen Laurent Leemans, toen zanger van Ceilí Moss en nog vroeger van La Vierge du Chancelier Rolin voelde dat de drang om een paar nummers voort te brengen die niet aan de Ceilí Moss-klank gepast waren sterker was dan de angst om het 1001ste wenende ezel te zijn die anderhalf akkoord tokkelt en zijn stukske existentialisme zeurt, zodat men begrijpt wat Schopenhauer bedoelde over verveling als metaphysische ervaring...

Intense en ultra melodieuse nummers gebouwd rond een diepe, sterke stem die even goed streelt, kietelt of krast en bedriegelijk eenvoudige gitaarakkoorden, lichtvoetig maar graag dubbelzinnig. Men zal makkelijk de invloed van The Jesus & Mary Chain, The Smiths, Ani DiFranco, Rowland S. Howard, 16 Horsepower/Wovenhand, Paul Roland, Suzanne Vega, Hugo Race, Leonard Cohen, Lloyd Cole of The World Of Skin herkennen. Live, Laurent gebruikt akoestische & elektrische gitaren, autoharp en wat slagwerk om een verbazend gevarieerd, dicht en genereuze show voor een kerel op z’n eentje te bieden.

Sinds 2012 heeft The Imaginary Suitcase tien in eigen beheer opnames afgeleverd en een driehonderdtal concerten gedaan in alle hoeken van België, Noord-Frankrijk en Nederland.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.