Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Na een short break, zijn we helemaal back met een nieuwe liveshow die jullie oorprobleempjes een 2de leven zal bezorgen! Optredens komen er aan, meer bookings zijn altijd welkom! Bookings: thegreatesthandshake@gmail.com

Check enkele van onze nieuwe nummers!

Tot snel ;)

TGH

Hellwhores: https://www.youtube.com/watch?v=royO6v3q_So

Finale Nieuwe Lichting 2013: Eppo Janssen(Pukkelpop, Stubru):

“Mannenrock met ballen zonder de melodie uit het oog te verliezen”.“Ik voel dat de zanger mij zou kunnen bijten indien ik op de eerste rij zou staan”.“ Deed me denken aan “Dead from above 1979”

Nieuwe lichting 2013(finale): Hendrik Willemyns( Arsenal): “ Doet me denken aan “At The Drive In”

Knack: "Met alleen een drum, basgitaar en zang maken The Greatest Handshake energetische en rauwe klanken. Stevige rock met ballen."

Humo:“Een zanger die sprong en bleef springen, brulde en bleef brullen, en intussen een tamboerijn naar de verdoemenis probeerde te helpen. Een bassist die wij liefkozend Weird Krist Novoselic doopten, en een drummer die er, als een bokser in de touwen voor ging.”Quotes: “Jezus dat was hard”“Doet ons denken aan Dead Kennedys.”

Indiestyle.be(muziekblog)

"Wie de hand drukt van deze mannen zet zichzelf onder stroom. The Greatest Handshake is duidelijk bezeten van het heilige vuur en brengt vol tomeloze energie hyperaanstekelijke powerrock. Zonder risico op kortsluiting, want dit blijft rocken."

Boemklap.nl (muziekblog)

"Zoals grunge anno 2013 hoort te klinken. The Greatest Handshake heeft gitaren die net zo vunzig klinken als die van Mudhoney, maar heeft tegelijkertijd ongelofelijk opzwepende dansbare drumbeats. Heerlijk."

http://listn.to/TheGreatestHandshake

Bookings: thegreatesthandshake@gmail.com

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.