Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Bekijk en beluister de gloednieuwe single 'Eén kans per meisje' via https://li.sten.to/eenkanspermeisje

De wortels van The Grassroots Movement ontsproten in 2014. Enkele goeie vrienden met een gemeenschappelijke liefde voor Hip Hop bundelden de krachten en gingen op zoek naar muzikanten die net als hen inspiratie halen bij alles wat soulfull, funky of gewoon lekker klinkt.

Onder het motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” moesten ze al snel naar een groter repetitiekot uitwijken, The Grassroots Movement telde plots 12 enthousiaste leden. Bij hun eerste live show in de zomer van 2014 werd meteen het grote potentieel van de band duidelijk. Sindsdien bouwen ze hun krachtige live-reputatie uit en brachten ze drie singles uit in eigen beheer.

Iedere single belichaamt op haar manier waar The Grassroots Movement voor staat: Muzikaliteit, energie en dat klein stukje absurditeit dat hen uniek maakt.

In augustus 2017 behaalden ze de tweede plaats van de Nekkawedstrijd. Hierdoor stonden ze tijdens de zomer van 2017 op de planken van Dranouter Festival! In maart 2020 tekende The Grassroots Movement bij het gloednieuwe DIY-label 'Pig Parade Records'.

Nieuwsgierig? Boeken?

bookings@pigparaderecords.com

info@pigparaderecords.com

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.