Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

The Flashbacks is een band uit regio Oostende met een passie voor Rockabilly en Rock ’n’ Roll. Met jeugdig enthousiasme en een eigen touch geven deze vier jonge kerels op elk optreden het beste van zichzelf. Al springend, dansend, rockend en soms ook rollend zetten deze jongens het podium in vuur en vlam! Covers als Rock This Town, Great Balls of Fire en Blue Suede Shoes worden aangevuld met eigen nummers. Tijdens deze swingende set vol energie is er nauwelijks tijd om op adem te komen tussen alle dansbare nummers. Als je de volgende ochtend wakker zult komen zal je ongetwijfeld ‘Flashbacks’ hebben naar een onvergetelijke avond.

The Flashbacks startte als trio in de zomer van 2016, ze speelden onder andere op Polderrock in Oudenburg, Plectrumfestival in Ichtegem en Monmartre summer kick-off in Oostende. In de herfst van 2016 namen ze een demo op in een lokale studio. Eén van de eigen nummers op hun demo ‘Jack Daniel’s’ werd gehoord tot in Gent waar ze mochten optreden voor de Flemish Jack Associations. Deze Vlaamse vertegenwoordigers van Jack Daniel’s waren zeer enthousiast en ze werden er een van de vaste bands. De band steeg in populariteit en de zomer van 2017 werd een gigantisch succes. In de herfst van 2017 ging de band even uit de spotlights om te oefenen met hun gloednieuwe pianist. In januari van 2018 namen ze opnieuw demo’s op, ze waren nu met vier en de oude demo’s waren ondertussen gedateerd.

De toekomst ziet er alvast veelbelovend uit, er staan al heel wat optredens in het vooruitzicht. Als The Flashbacks voldoende eigen nummers heeft, zal er wellicht een album komen. Waar het viertal nu zit kan variëren: Misschien zijn ze aan het repeteren of ze treden ergens op. Het is ook mogelijk dat ze aan hun public relations aan het werken zijn. Met andere woorden, ze zitten op café.
Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.