Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Als mensen langer zouden kunnen leven enkel door het beluisteren van muziek, zou Tayyou zeker en vast bij die mensen horen. Met een grote liefde en heel veel interesse heeft hij zijn muzikale stijl al van uit zijn thuisland kunnen ontwikkelen.

Tayyou komt uit Kameroen, een land waar muziek heel aanwezig is in het dagelijks leven. Al deze invloeden waren voor hem een meerwaarde om zijn onzichtbare talent naar boven te brengen. “Toen ik in Kameroen woonde ging mijn aandacht vooral naar het beluisteren van muziek, nooit had ik gedacht om ooit zelf teksten te schrijven en het eventueel op te nemen. Gelukkig was ik toen zelfs niet hard mee bezig, omdat ik een strenge moeder had die niet open stond voor zulke dingen.”

Muziek is voor Tayyou een SOUFFLE DE VIE, iets dat je meeneemt overal waar je gaat. Die muzikale invloeden bracht hij mee naar België, waar hij al enkele jaren woont. Hier werd de passie concreter. In 2010 startte hij met het schrijven van teksten, eerst in de vorm van poëzie. Het was enkel de bedoeling om zijn emoties op papier te zetten. In de loop der maanden evolueerden de poëzie in rapteksten. Tayyou die heel artistiek ingesteld is, heeft heel wat in zijn mars, voor hem is het podium geen verrassing meer maar een plek waar liefde altijd te vinden is.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.