Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Deze ervaren partycoverband uit het Gentse heeft maar één doel voor ogen: een vet feestje bouwen!!

Vakkundig wordt elk feestje op én over het kookpunt gebracht met een mix van pop, rock, disco en dance hits van de afgelopen decennia.

Met hun energieke show zal Still Crazy elke dansvloer in vuur en vlam zetten. Let’s get the party started!!

Vraag vrijblijvend naar onze voorwaarden en beschikbaarheid via info@stillcrazy.be

...

Some happy customers

Géraldine De Jaeger - 10 jaar Casalux, Machelen Zulte: "Amai jong, wat was dát gisteren?!?! Super de max! Van de allereerste tot de allerlaatste noot 'boenk erop'! Een héle dikke merci, jullie maakten ons feest áf! Jullie waren werkelijk TOP!"

Gapersfeesten Anzegem: "Still Crazy wist als geen ander het Anzegemse publiek aan te spreken! Het is een 7-koppige partyband die barstensvol energie zit en het beste van zichzelf geeft! Pop, rock, dance-mixes en mashups van oldies en hedendaagse hits knalden door de boxen. Onze tent stond dan ook op zijn kop door de vele dansbare nummers die ze speelden. Het feestje werd vakkundig op temperatuur (én over het kookpunt) gebracht...

Absoluut een aanrader als party coverband!"

Aaron Colpaert - praeses Moeder Egmont, Zottegem: "Still Crazy is zeker een aanrader als je een schitterende avond wilt beleven. Niet alleen was het een zeer aangename samenwerking, ook hun fantastische repertoire kreeg op ons galabal iedereen vlot op de dansvloer... De mengeling hedendaagse hits en de beste 'schijfkes' waren genoeg om iedereen de benen van onder het lijf te laten dansen! Ook aan showbiz gehalte geen gemis, deze band weet goed van aanpakken!!"

Gunnar Claeys – Voorzitter Feestcomité Landegem Vooruit: "Man…man…man… Wat was da jong ? Subliem optreden van Still Crazy achter de rug in Landegem. Het was een vet feestje voor jong en oud. Van zodra de eerste noten over het publiek rolden, zat de sfeer er in. Een perfecte mix van dance, pop en rock die bij iedereen een belletje doet rinkelen… Nogmaals bedankt voor de leuke avond. Een aanrader voor iedereen en prijs-kwaliteit zijn ze top en professioneel !"

Franky Vantyghem - Bekegem Speelt met Vuur: "Werken met coverband Still Crazy was een zaligheid. Alles verliep gesmeerd en ook onze vrees of ze ons publiek in het verre en koude Bekegem eind oktober wel zouden kunnen opwarmen, bleek totaal overbodig. Met zo’n setlist en présence aten de mensen van begin tot eind uit hun hand. Een ware aanrader!"

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.