VI.BE

Steegmoord

Steegmoord

Instrumental rock/metal. Release january 2021 on all major streaming platforms!

  • Metal
  • Progressive Metal
  • Instrumental
  • Band

Bio

STEEGMOORD, het laatste nieuwe project van Belgische muzikant, Maarten Doumen, gaat van sprankelende clean gitaren, in elkaar geweven door ambient synth tracks en ritmische drop-tuned experimentele prog of stoner riffs.

Deze artiest, met Ertvelde als thuisbasis, stuurt in 2022 naar een geheel nieuwe sound. De invloeden komen van een brede waaier muziek waaronder Mastodon, Opeth, In Flames, Dorje, Rabea Massaad en Toska. STEEGMOORD komt nu uit met een verrassend album dat bestaat uit iets meer dan een half uur aan melodische metal riff met veel dynamiek en wat stoner vibes als kers op de taart.

Zelf is Maarten geen onbekende op podia. Hij heeft de afgelopen zeven jaar reeds getourd door de BeNeLux alsook in Duitsland en in Tsjechië. Dit met melodic metal/metalcore bands Six o’ Five en Stranger Dimensions. STEEGMOORD heeft ondertussen al behoorlijk naam gemaakt als studio project. Er kan dus alleen maar aangenomen worden dat er een mooie toekomst in het verschiet ligt. Dit project zal de grondvesten van eender welke venue doen daveren met boeiende stage presence, hoog energie gehalte, podium effecten (Indien geautoriseerd) en betoverende belichting. Dit zal samen gaan met stevige muziek om het boeltje te ondersteunen.

FULL ALBUM “TREPIDATION” RELEASE OP 25 FEBRUARI 2022!

https://www.facebook.com/SteegmoordOfficial

https://www.instagram.com/steegmoord_official/

https://open.spotify.com/artist/7sxcNFKA2AvhOErpP570AL?si=QqVsgLpITg2lCA6mTDUVHg

https://steegmoord.bandcamp.com/releases

Afbeeldingen

Video’s

Groepsleden

 • Maarten

  • 32

  Drum - Bas - Andere - Gitaar, Sampling

Contact

Je moet ingelogd zijn om Steegmoord te kunnen contacteren.