Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Sushi rock. - raw and potentially dangerous.

"Soviet Grass maakt muziek uit het zuiden van de States, maar dan gewoon uit het Zuiden van de Benelux. Balthazar had namelijk vier landgenoten mee gevraagd tijdens de laatste week van hun Thin Walls-tour. Het is gelijk bij het eerste nummer raak: een denderend ritme van bas en drum, heerlijk uitgesponnen, doet de zaal meteen trillen. Heerlijke warme blues rock, die alleen in het voorbijgaan doet denken aan bands als The Black Keys. Soviet Grass bleek genoeg materiaal in huis te hebben om ineen half uur geen seconde te vervelen."

http://www.rockportaal.nl/balthazar-tivoli-vredenburg-utrecht-08122015/" De strot van de zanger is niks minder dan ontzagwekkend, zijn presentatie vol overtuiging en de zaal hangt aan zijn besnorde bovenlip.

Dit is wat een rockband hoort te zijn. Opzwepend, overrompelend en een publiek dat alleen maar meer wil." 3 Voor 12 / Friesland (NL)

http://3voor12.vpro.nl/lokaal/friesland/nieuws/2015/maart/ondergronds-soviet-grass-sprokkelhout-aircraft.html "Gelukkig was ondertussen vlakbij op de Busker stage dagafsluiter Soviet Grass begonnen. En voorwaar: we vergaten even waarom we in de rij stonden. De Brugse band bracht een potige portie bluesrock met glansrollen voor zanger Nicolas Heinkens en gitarist Robin Serruys. Moeilijk aan te ontkomen en een acuut gevaar voor wilde dansmoves."

http://damusic.be/live/leffingeleuren-thurston-moore-in-grote-doen-09-09-3253.html

een heerlijk vette, tegen stonerrock aanschurkende bluesrock-set, waarbij pompende drums en gloedvolle slidegitaarsolo’s een hoofdrol opeisen. Maar waarbij frontman Nicolas Heinkens toch de absolute blikvanger is. Hij ontpopt zich vanavond tot een geile, ietwat krolse rockgod die tijden in herinnering brengt dat rock-‘n-roll nog geen genre was dat gekaapt werd door mannen van middelbare leeftijd. Absoluut prijsnummer van hun set is het bluesy ‘Shangri-La’ dat met gemak tot tien minuten opgerekt wordt. Maar ook in de overige songs zijn de heren niet kinderachtig en klokt Soviet Grass zelden onder de drie minuten. Na deze gloedvolle opener is het voor de jonge Londenaren van Hidden Charms nog lastig om support-act Soviet Grass te overtreffen, of zelfs te benaderen 3 Voor 12 Eindhoven (NL)

http://3voor12.vpro.nl/lokaal/eindhoven/nieuws/2016/januari/optreden-hidden-charms-voelt-als-thuiswedstrijd.html "Zodra frontman Nicolas Heinkens zijn tamboerijn laat dansen en zijn keel opentrekt, ben je verliefd, verslaafd en besmet met het Soviet Grass-virus.Tijdens het optreden van Soviet Grass gaan bijna alle aanwezigen in de benen, en is het enthousiasme niet van de lucht. Ineens besef je dat de keuze om de deur uit te gaan een hele goede blijkt te zijn. Dit zijn de avonden waar je je vrienden over vertelt en al begint te lachen bij de gedachte aan het optreden."

http://3voor12.vpro.nl/lokaal/friesland/nieuws/2016/april/Soviet-Grass-Jessy-Bolwerk.html

Soviet Grass ademt de sfeer van seks, drugs & rock ’n roll. Gezegend met een stem als een misthoorn, beweegt zanger Nicolas Heinkens zich over het podium. Nu eens kronkelend als een slang, dan weer stampend als een olifant. ‘Rootsy Revival Rock’ wordt het genoemd. Een vlag die de lading prima dekt. http://www.livestreammagazine.nl/balthazar-in-patronaat/#sthash.lLnCDxdr.dpuf

“Soviet Grass maakt recht-toe-recht-aan rock met vele gitaarsolo’s en bijpassende nummers die gaan over seks, drugs en rock-‘n’-roll. Niet moeilijk doen, dat is het motto. In Altstadt speelde Soviet Grass een zeersterke show waarbij alles klopte. “

3 Voor 12 / Eindhoven (NL)

http://3voor12.vpro.nl/lokaal/eindhoven/nieuws/2013/december/de-mooiste-muziekmomenten-in-eindhoven-van-2013-volgens-3voor12-eindhoven.html “Wat meteen opviel was de geweldige stem van de zanger en diens toch wel noemens- waardige baard. Vorig jaar won Soviet Grass de Red Rock Rally, in Trix wonnen ze alvast heel wat nieuwe harten.”

DaMusic (BE) http://damusic.be/live/the-datsuns/nog-niet-helemaal-terug Stilletjes nemen ze hun plaats in tussen Brugge's grootsten. Muzikaal stevig in hun schoenen en een charismatische zanger die beweegt als een slang met een stem die je bij de keel grijpt. Het Laatste Nieuws (BE) http://www.hln.be/regio/feesten-in-brugge/burgrock-soviet-grass-p35814/

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.