Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Sommigen herinneren zich Steven Bossuyt misschien nog van zijn jongere jaren bij Cream&Spices. Intussen staat Steven bij de meesten beter bekend als Sherman, zijn alter-ego als singer-songwriter en soloartiest. Het verhaal van Sherman begint in 2009 in zijn toenmalige thuisbasis London, waar hij regelmatig optreedt in kleine clubs en bars. Hij komt toevallig in contact met een radio producer van de BBC. Bij de radiozender is het meteen raak. Sherman wordt uitgenodigd voor zijn eerste live sessie in The Janice Long Show.

Nadat Studio Brussel 'On Your Side' oppikt, belandt het nummer in de reguliere playlist van verschillende zenders. Daarna komt een samenwerking met producer Jeroen Swinnen (Novastar, Daan,..) voor zijn eerste full album ‘Rise’ (2012).

In 2015 volgt een samenwerking met producer Tom Coghe (Goose). De ‘White city’- EP (2015), die gedrenkt is in eighties-nostalgie, wordt live voorgesteld in een supporttour voor Dez Mona.

Drie jaar later duikt Sherman opnieuw de studio in voor de opnames van de ‘Parts’-EP (2018). Dit keer tekenen Luuk Cox (Compact Disk Dummies, Loic Nottet,…) en Tom Coghe (Goose) voor de productie.

2020 wordt gevuld met nieuwe muziek. Drie singles verschijnen: 'Make it Without You', 'Best of Us' en 'Slow Down'. Alle drie de singles krijgen airplay op Radio 1, Radio 2 en Radio Willy. De Morgen plaatst 'Make it Without You' op zijn 'Spot On' Spotify-playlist, 'Slow Down' wordt door Focus Knack op hun 'SINGALEMENT' Spotify-playlist gezet.

Webzine Damusic.be heeft volgende woorden over 'Best of Us':

‘Best Of Us klinkt alsof het van een andere planeet komt, een plaats waar geen voorjaarsmoeheid of Corona bestaat, maar alles pastelroos en –blauw kleurt en er geen stoplichten staan, maar iemand met een confettikanon aangeeft dat je verder mag rijden.’

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.