Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Shellter is Silke Janssens, a songwriter from Antwerp. With rich vocal lines and minimal guitar chords, she invites you to find shelter in her songs.
 She takes notes from masters like Chantal Acda, Isbells, Adrianne Lenker, Ex:Re, The Weather Station and Ben Howard. For listeners who love soft indie folk music.

Shellters’ first EP 'The Sun's Already Low' was released on november 26. The EP was made with the help from two amazing musicians, Chantal Acda and Gaëtan Vandewoude. 
Written & composed by Silke Janssens Produced & arranged by Chantal Acda and Gaëtan Vandewoude. Mixed & recorded by Gaëtan Vandewoude. Mastered by Ruud Leys. Artwork by Elke Van Loven.

Watch music video 'Wissant'

Follow/Listen on Spotify

Follow on Instagram

Follow on Facebook

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Singer-songwriter Silke Janssens schrijft songs dicht bij het leven.

Naast rijke zanglijnen en minimale gitaarakkoorden, is het de prachtige stem van Janssens die het intieme leven optilt. Haar nom de plume, Shellter, heeft Janssens niet gestolen: haar songs omhullen de luisteraar, ze maakt muziek om in te schuilen.

Voor luisteraars die houden van zachte Indie folk.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vrijdag 26 november 2021 brengt Shellter met The Sun’s Already Low een eerste ep uit. Die krop in de keel komt meteen terug bij een nog steeds adembenemend Wissant dat een ode aan het gelijknamige dorpje is, en ook Scetches pakt ons nog steeds van bij de eerste noot.

Maar het zijn niet de enige juweeltjes op deze eerste sterke worp van Shellter. Luister zeker ook naar Feeling Unreal, Ghost of het jazzy en deemoedige Blue Sea Carpet, met zijn zalige koortjes en zuinige maar weelderige instrumentarium.

Op The Sun’s Already Low is het ronduit genieten van de feeërieke zanglijnen, de minimale gitaarakkoorden en fraaie subtiele arrangementen. Dit is zachte, troostende indie folk om duimen en vingers bij af te likken.

Niemand minder dan Gaëtan Vandewoude en Chantal Acda zijn zachtjes te horen in de achtergrondkoortjes. Het duo tekende ook voor de organische arrangementen en de productie. De songs, stuk voor stuk intieme juweeltjes, zijn volledig het werk van de jonge zangeres, die je weet te betoveren en dus ook troosten me die prachtstem waarover ze beschikt.

- Luminous Dash over debuut EP 'The Sun's Already Low'

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.