Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Rooftop J is een 23-jarige rapper/songwriter afkomstig van Brugge. Ondertussen bracht de Bruggeling reeds 19 songs uit als onafhankelijke artiest, in samenwerking met producer Yung Offender. Rooftop J is voornamelijk beïnvloed door Mac Miller, J. Cole, Kanye West en Felly.

 • Kwart finalist Humo's Rock Rally 2020
 • 700.000 streams op Spotify
 • AirPlay op Studio Brussel, MNM, WILLY-radio en RBS.
 • Luminous Dash - vi.be-tip van de maand
 • Dansende Beren - De vijf van "Den Beir" (13 juli -19 juli)
 • Placements in volgende editorial playlists op Spotify: "Code 32", "New Music Friday BE", "Movement" en "Café Chillout"
 • Reviews van muziekblogs (nationaal & internationaal): Dansende Beren, Luminous Dash, The Word is Bond, A&R Factory en Yellow & Black Music"

- Luminous Dash schreef het volgende over het optreden van Rooftop J in Humo's Rock Rally 2020:

"Eindelijk was er hiphop! De Brugse 22-jarige rapper Rooftop J bracht DJ Yung Offender mee voor de beats. En wat een set zetten die twee neer! Ze zorgden voor het absolute hoogtepunt van de avond. Rooftop J schreeuwde z’n knappe rhymes van de daken met veel charisma! Met "Can’t Relate" bracht hij uitstekende, intelligente hiphop, met zeer knappe beats, een mooie flow en rhymes van zeer hoog niveau!

We hoorden invloeden van Mac Miller en J. Cole, ze klonken bijgevolg zeer Amerikaans. De twee hitgevoelige nummers "Can’t Relate" en "White Goose" haalden al meer dan 200.000 streams op Spotify, indrukwekkend! Derde nummer "Running" was soulvolle, funky hiphop, heel knap! Rooftop J speelt op 3 april opnieuw in de Cactus Club op het Burban Hiphop Festival met o.a. Dvtch Norris. Allen daarheen dus, en ook naar de halve finale van de Rock Rally natuurlijk!"

Volg me hier

Foto’s
Video’s

Line-up
  Shows
  Gecreëerde kansen
  Contact

  Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.