Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Meeslepende songs die je fantasie prikkelen, een pure akoestische en authentieke sound die de mix houdt tussen americana, country en folk. De Amerikaanse vlakten of de Rocky Mountains lijken nooit ver weg.

Al sinds 2001 werkt Kim Van Weyenbergh aka Rain Dog aan zijn muzikale reis. Die bracht hem doorheen de jaren op allerhande podia in het Vlaamse land. Solo, duo of trio stond hij in het voorprogramma van Kevin Coyne, Magnapop, BJ Scott...

Met de gitaar onder de arm trok hij richting Chicago, New York en Atlanta en deed daar vooral ervaring op. De muziek van deze Leuvense singer-songwriter werd gewikt, gewogen en goedgekeurd in de legendarische club The Bitter End.

Ervaring en songs rijker trok hij in 2014 naar de SoundReplay studio waar hij onder goedkeurend oog van Dirk Christiaens zijn debuut cd Home Ground opnam. De cd leverde Rain Dog in 2014 onder andere een plaats op, op het Labadoux festival, een selectie voor de Dranouter rally en een live set voor Radio Durango. Eén van de songs geraakt zelfs tot de halve finale van de USA singer songwriter competition. Met een voorprogramma voor Mary's Little Lamb werd 2014 in stijl afgesloten.

In 2015 stond Rain Dog tijdelijk op non actief en werd een nieuwe band Lucky Came to Town boven de doopvont gehouden. Toch stond Rain Dog mee op de affiche van de eerste editie van het Acoustic Stage op het Tiense Suikerrock.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.