Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Quasiland kent zijn ontstaan in de zomer van 2010. In het feeërieke Hoegaarden brengt Wannes Deboes voor het eerst Nederlandstalige nummers samen met een paar verloren gelopen muzikanten.

Een echte aanzet kwam er met het nummer “De Redactie”, een nostalgisch nummer over de strijd die de eicel voert in de hoop de sterkste te zijn.

De afgelopen 7 jaar heeft ook Quasiland zijn revoltes gekend. Sommige mensen verdwenen anderen kwamen in de plaats. Het inwoneraantal staat sinds kort op 6. Vergelijkbaar met een Arctisch Siberisch kustdorpje.

De ritmesectie wordt gedragen door drummer Xander Stockmans en Gentenaar Wannes Nimmegeers. Nieuwkomers zijn Brecht Richard en Thomas Kessels. Voorheen An Apple iconen uit het Tiense. Nu nemen zij de toetsen en gitaar voor hun rekening. Omdat er nooit voldoende gitaren zijn in een band spelen ook Tom Poppe en Wannes Deboes mee.

Quasiland is net als vele andere rusteloze burgers steeds zoekende. Als echte Belgische bricoleurs mixen ze zonder gêne stijlen en invloeden door elkaar. Van Gainsbourg en Brel naar Talking Heads en Television.

In 2013 is de eerste plaat uitgebracht bij Zealrecords. Er wordt volop gewerkt aan een vervolg. Te verwachten in 2017 bij Zealrecords (zielplatenmaatschappij).

Contact: wannesdeboes@hotmail.com

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.