Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Paris Texas is een 5 koppige band rond songschrijvers Gerrit Hüppertz en Dave Crokaerts. De vele roadtrips door het Zuiden van de USA zijn de inspiratiebron voor hun nummers. De muziek is doorspekt van al het lekkers dat de Amerikaanse bodem te bieden heeft: van americana over traditionele bluegrass tot countrymuziek. Steeds met oog voor herkenbaarheid en melodie.

Live worden ze bijgestaan door doorgewinterde muzikanten die hun sporen eerder verdienden in de akoestische muziek. Met een steady groove, hot picking en verfijnde samenzang probeert de band de songs naar een hoger niveau te tillen.

In het voorjaar van 2019 duikt PARIS TEXAS met producer Pascal Deweze (SUKILOVE, BROKEN GLASS HEROES) in de studio om een debuutalbum in te blikken. Het album telt 13 akoestische songs, met het thema verlies als rode draad. De plaat is getiteld When You're Gone en verschijnt op 29.11.2019 bij het jonge Belgische label TRAD records.

In de loop van 2019 werk de band een mooie concertreeks af, met als hoogtepunt het driedaagse Omagh Bluegrass Festival in Noord-Ierland. Daar kon de band het Ierse publiek overtuigen met hun energieke liveset.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.