Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Dansen zult ge, zweten zult ge en gelukzaligheid zult ge voelen.

Pardon service maakt van de wereld – met Mechelen als centrum - een mooiere plaats. Met songs zoals On est gaté, ’t Is toch normaal, De non en Kolonel Belge lekken ze lustig aan de fundamenten van reggae, singer-song en funky ska. Daarom passen ze op menig podium, als het maar 9 man kan herbergen.

Na een onstuimig begin op kleinere feestjes, veroverden ze ook de grotere festivals met hetzelfde wereldvredig geweld. “Als op het einde van de show iedereen aan het dansen is en we zelf nat in ‘t zweet staan, dan is het goed geweest.”Als je er een gevoel wilt opplakken: zorgeloos geluk. Een roadtrip van de Balkan naar Afrika. De mens naast u graag zien, ook als je hem nog nooit gezien hebt.

In 2015 werd de eerst plaat opgenomen, Chaud devant - bijzonder geschikt om in de auto te draaien naar het schijnt-, in 2018 een aantal losse songs en er staan nog een hoop nummers te wachten om te worden vastgelegd. Kom en laat u verbazen door het schijnbaar naïef enthousiasme van Pardon Service!

___________

RifRaf 02/15 … De heren hun ambitie is, naar eigen zeggen, op een mooie dag het podium van Maanrock te mogen bestijgen. Die bescheidenheid siert hen, maar iets (het sprankelende “Chaud Devant” bijvoorbeeld) zegt ons dat de groep best wat hoger mag mikken…

Bookings

Mundial Bookings tim@mundialbookings.be

Rechtstreeks: johannestoko@hotmail.com

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.