Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Orkatrofee is het geesteskind van Joost Lambert. Toen het hem tijdens een van zijn nachtelijke chauffeursshifts opviel dat er weinig eigentijdse Nederlandstalige muziek passeerde, besloot hij om het zélf op hedendaagse wijze over de Nederlandstalige boeg te gooien. Tijdens de eerste demo-experimenten had hij snel de smaak te pakken. In de zomer van 2016 was de band compleet en sindsdien leggen ze zich toe op optreden en eerste single 'Onzin'.

Orkatrofee brengt eigentijdse muziek die ‘toevallig’ in het Nederlands wordt gezongen en mikt op hoofd, hart en benen tegelijk. Daardoor positioneert het zich binnen de hedendaagse Nederlandstalige alternatieve pop tussen namen als Eefje De Visser, Spinvis, Senne Guns, ...

***

"Hoog tijd dus dat Orkatrofee een breder draagvlak krijgt, zowel live als op de radio. Dames en heren aan de knoppen van de muziekindustrie: gehoord?" (Cutting Edge)

***

"Catchy, originele teksten en vooral een leuke sound, dat typeert Orkatrofee, en zo moeten ze vooral verder doen." (Luminous Dash)

***

Finalist Jonge Wolven 2017 Halve Finale Nekka Wedstrijd 2017 Selectie Oost.Best 2017 Humo's Rock Rally 2018 De Beloften 2018

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.