Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

"Een EP met heel veel variatie, heel veel oriëntaties. Check it out" - LeFtO op Stubru en Worldwide FM

"Hun eerste EP kan wat ons betreft zó tussen GoGo Penguin, Portico Quartet en De Beren Gieren worden gecatalogiseerd. [...] Benieuwd wat deze heren verder nog uit hun virtuoze mouwen plannen te schudden – spannend zal het ongetwijfeld steeds zijn." - Indiestyle

"Zalig hoe ze jazz en blues met mekaar vermengen tot een swingend dansnummer voor mensen die niet bang zijn van oneven getallen." - Luminous Dash

Instrumentaal trio One Frame Movement vertrekt met keys, contrabas en slagwerk vanuit de meest uiteenlopende inspiraties en invloeden, om kleurrijke en eigenzinnige composities in elkaar te knutselen en terug uit elkaar te trekken. In 2020 brachten ze hun eerste gelijknamige EP uit, die onder meer Lefto en Klara (Take 6) niet ontgaan is. Toch ontwrichten ze het liefst live de boel in improvisatie en consternatie.

Het trio schreef live soundtracks voor stille films (Kunstencentrum BUDA) en muziek voor hedendaagse dans (Ehren Verrelst, KCA Antwerpen). In 2020 kregen ze een residentie en releaseshow in creatieve krachtcentrale Onder Stroom. Single Caligari won de prijs van Best Music Video op Cut to: Gent Festival.

In juni 2021 werd de band meegenomen door Brussels Jazz Weekend in het liveproject Brussels Jazz Alert. In juli 2021 waren ze in residentie in Het Bos. In september werkten ze met Peter Desmedt/Studio Ledeberg in Flagey aan een nieuwe liveset.

Luister naar de gelijknamige EP op Spotify

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.