Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Nl

Omar Dahl brengt een mix van elektronische muziek ondersteund door live synths. Een vloeiende set aangevuld met blaas- en snaarinstrumenten die de dansbare beats van zwoele melodieën voorzien, met invloeden uit de Arabische wereld en de Balkan.

ENG

Omar Dahl brings a live set of electronic music. Synths and drones support the groovy beats that get you in the mood for dancing. Brass and strings top this all off with catchy melodies, inspired by Arabic and Balkan music.

Info & Bookings: lieuwe@reik.be / +32494699139

'Bij Omar Dahl wijken ze af van de platgetreden paden en verkennen ze het muzikale gebied tussen akoestisch en elektronisch, tussen dansen en chillen, tussen Oost en West, dit met saxofoon en klarinet, viool en gitaar die de dansbare beats van zwoele melodieën voorzien. Omar Dahl is er voor alle avonddromers die op atmosferische muziek graag wegdromen naar een wereld die niet met woorden te vatten is. Denk aan de werelden die je enkel door het luisteren naar de muziek van Stavroz of Four Tet zult weten te betreden.' (PK Events)

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.