Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Het Old Earth Jazz Combo brengt u een mix van traditionele en hedendaagse jazz standards met een hoog entertainment gehalte. Ze peppen uw feestjes en events op met een originele mix van bossa, swing en bebob.

Jazz Old Earth is ontstaan in 2013 toen boppers Koen, Bart en Dimitri besloten om samen een stijlvol jazzcombo op te zetten dat zich zou toeleggen op de interpretatie van herkenbare maar uitdagende jazz standards. Uitvalsbasis van de band is Oudenaarde, vandaar de naam van het combo. Later werden ook de punkcrooner Anton en pneumatisch acrobaat Wim aangetrokken en kreeg de band het extra entertainmentgehalte.

Het Old Earth Jazz Combo brengt verrassende en toegankelijke jazz in de sfeer van de jaren 50 en 60. De combinatie van passievolle vocals, zwoele dwarsfluit, sprankelende piano, scheurende sax, stuwende bass en een drum regelrecht uit de jungle beroert de emoties van het publiek. Opwindend ritmische uitbarstingen worden afgewisseld met ontroerende passages.

Het publiek maakt tijdens een avondvullend programma een reis door het nieuwe continent, van “the Green Mill” via “the Sands” naar het exotische “Epanema”.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.