Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

PILLOW FIGHTS (EP/videoclip) OUT NOW

____________________________________________________________

NOIA LLUNA is een project onder de vleugels van Alexandra Gadzina. Soms ruige, soms wilde maar soms ook dromerige nummers die het publiek een verhaal vertellen. NOIA LLUNA is heruitvinden, de diepste emoties binnenstebuiten keren. Onbegrensd door genres of zelfs taal weten de muzikanten het publiek te raken, te doen voelen en het podium te doen bruisen.

Felix Sandon van Luminous Dash over de EP "Pillow Fights":

"Frontvrouw Alexandra Gadzina schrijft poëzie en studeert jazz, maar debuteert hier met vier nummers die duidelijk beide invloeden met zich meedragen, en toch iets compleet anders brengen."

"Alsof ze dit alle dagen doen, gooit NOIA LLUNA er als afsluiter echter nog een Nederlandstalig nummer tegenaan. Op Binnenstebuiten valt alles in de plooi: hier klinkt Alexandra’s stem op haar krachtigst, echoën de snaren het weemoedigst en wordt een ongrijpbare schoonheid het prachtigst bezongen, terwijl voortdurend de fatale afloop van een film noir om de hoek loert"

Ook Didier Becu schreef lovende woorden over het live concert van NOIA LLUNA:

“Je mag er het gekende gif op innemen dat het een kwestie van tijd zal zijn vooraleer deze dame en haar groep, NOIA LLUNA, zal doorbreken. Te oordelen op wat we gisteren zagen, trouwens zeer luttele tijd.”

“Melodisch, net geen pop, maar wel voorzien van tegendraadse loops die deze songs een eigenzinnig karakter schenken.”

“De eerste single Pillow Fights liet ons al watertanden van wat ons te wachten staat. Een term hebben we er nog niet voor gevonden, maar wellicht is NOIA LLUNA de naam.”

____________________________________________________________

Frontvrouw Alexandra Gadzina is al sinds ze het zich kan herinneren bezig met muziek. Zowel met NOIA LLUNA, dit project dat hiervoor optrad onder de naam Alexandra Gadzina, als met andere projecten en solo heeft Alexandra reeds meerdere successen achter de rug. Ze treedt regelmatig op, ze was te horen op de podia van CC De Factorij, CRISIS Festival, Hee Tervuren, Trefpunt, Kinky Star en vele andere. Tegenwoordig studeert Alexandra aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel en presenteert ze bij nationaal radiostation MNM. De andere leden van de band studeren aan het KASK in Gent en PXL in Hasselt en zijn ook allemaal erg actief op de muziekscène.

- Release eerste single met een release in Rataplan, 2020

- Concerten in BOZAR in het kader van Next Generation, Please! met eigen project U're Up, 2019

- Live optreden bij MNM (MNM zomersessies), 2018

- Live optreden bij MNM (MNM1000 connect), 2017

- Winnares Talent Der Lage Landen, 2017

- Winnares Kunstbende in Gent, 2017

- We Will Rock EU, project gesteund door het Europees programma ‘Youth In Action” dat resulteerde in een internationale tournée, 2014

- De Beste Singer Songwriter, 2013

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.