Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Dat My Lai een Vietnamees dorp is, dat weet u al even dankzij de Amerikaanse GI’s die er in ’68 een bloedbad aanrichtten. Het is echter ook de naam van een jonge Roosdaalse band die sinds 2010 rauwe rock maakt met een serieuze hoek af. daMusic schreef:

De kerels van My Lai kwamen vervolgens een bom gooien. Deze Roosdaalse band brengt vlammende stonerrock en wisten zichzelf al vaak in de prijzen te spelen in rockrally’s en –concours allerhande. Single Batman ramt er heerlijk in en wordt, volgens zanger Matthijs Verstegen, op alle radio’s behalve StuBru gedraaid. Ze zouden zich moeten schamen! Ook het nummer Rough Music laat het grote potentieel van deze groep horen. Ook in hun coverkeuze wist de band tot twee keer toe te verrassen met E-Talking van Soulwax en Come Together van The Beatles. Beiden telkens in een stomende versie. Een mens zou voor minder in een short en marcelleke optreden. http://damusic.be/live/polderfest-2013/rocken-in-de-polder The Exposure Music Awards zegt: Jullie nummers zijn lekker rauw en vuil gespeeld maar hebben toch genoeg aandacht voor de song en de afwerking. Goeie groep met nummers die af zijn, er zitten zeer sterke ideeën in!

VARIA:

My Lai won de juryprijs 'Meest beloftevolle band' in de zennetoer 2011

Het nummer Batman kreeg airplay op FM Brussel, Radio Equinoxe, Radio Quartz en Dangerzone

My Lai maakt deel uit het van 100% Puur Pop uit de Provincie-traject.

My Lai speelde de finale van ROCKVONK 2011. My Lai won "Het Grote Geweld" 2012 met hun cover van Raymond van het Groenewoud.

My Lai won Release Rockrally 2013 CONTACT:

Officiële website: www.facebook.com/MyLaiBelgium Publieke e-mail: mylaiband [at] hotmail [dot] com Boeking e-mail: mylaiband [at] hotmail [dot] com

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.