Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

MURI is een mysterieuze mengelmoes. Muriel Boulanger, Eline Flintrop en Jonathan Callens brengen pop en jazz bij elkaar en mixen ze uitvoerig. Wat je op je bord krijgt is mmmmm... MURI. Verwacht je aan creatieve nederlandstalige teksten, bizarre muzikale ideeën, catchy melodietjes en creepy sounds. Soms vrolijk luchtig, soms pijnlijk mooi, maar steeds met een onverwacht randje.

Muriel zorgt voor de warme vocals, zwoele basklanken en schrijft de nummers. Maar deze komen pas echt tot hun recht wanneer de band ze samen hun sound geeft. Zo neemt Eline de tweede stem op zich en tovert ze allerhande geluiden uit haar keyboard. Jonathan voelt perfect aan wat de nummers nodig hebben op vlak van drums. Als trio weet MURI perfect op elkaar in te spelen en wisselen ze akoestische klanken af met meer elektronische.

Deze band schuwt het experiment niet. Maatwisselingen, vreemdklinkende harmonieën, stemvervormingen... ze vloeien spontaan samen tot excentrieke composities.

Muriel ken je misschien ook van COZIN, Low Land Home, Makaram en The Andrews Brothers, Eline van Flintrop, en Jonathan van Sarah Ferri, Molton Penguin, Wasdaman, ...

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.