Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Een feestje loopt aardig uit de hand. Stijn en Wim Mortelmans zijn naast naamgenoten ook beide muzikant. Wanneer gitaar en basgitaar worden bovengehaald blijkt de tent al snel te klein. Ze kiezen de naam M.I.A. die naast een vette knipoog naar de Nederlandstalige rockscene ook eenvoudig de afkorting is van Mortelmans In Akse.

Niet veel later kriebelt het. Er wordt terug een feestje op gang getrokken maar ditmaal trekt het duo versterking aan. M.I.A. wordt 4 man sterk! Met Stijn Lieveyns (aka Vassie) aan de leadgitaar en Thomas Van de Velden die naast gitaar ook voor zang, sax en mondharmonica zorgt wordt het publiek verrast en smeekt om meer.

Door leuke "mond aan mond" reclame volgt de ene na de andere gig.

M.I.A. duikt de repetitieruimte in . De nummers die ze brengen krijgen een eigen identiteit en worden in een heel ander jasje gestoken. Soms verrassend dansbaar, soms ingetogen klein. De frisse aanpak en het zichtbare plezier waarmee de band op het podium staat gaat diverse organisatoren niet onopgemerkt voorbij. Met voorprogramma's voor Meuris, Cleymans & Van Geel, Paul Michiels, Stan Van Samang, Clouseau en De Kreuners groeit de band en genieten ze samen met het publiek van hun muziek.

Na een heerlijk jaar genieten is de band klaar voor de volgende stap. Met het aantrekken van Mikel Woodburn op drum wordt de ritmesectie compleet. Hij brengt de band muzikaal een stapje verder en zet hen af aan de poort van rock en pop ... of was het nu ska of punk?

Het is M.I.A. Mortelmans In Akse, geheel voor U in het Nederlands!

Vandaag moet de band even verder zonder Thomas, hij zit noodgedwongen aan de kant met een vervelende tinnitus. We wensen je het allerbeste Thomas!

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.