Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Ik ben Thibo Vanderroost. Sinds kort ben ik bezig met een nieuw project namelijk More News From Nowhere. Met More News From Nowhere maak ik akoestische muziek. Mijn invloeden zijn vooral Bob Dylan, Steve Gunn, Strand of Oaks, The Bony King Of Nowhere, Kurt Vile, Tom Waits. Live speel ik alleen of met band.

Luminous Dash:

De uit Rekkem afkomstige singer-songwriter Thibo Vanderroost maakt deel uit van de post-rockband Pilgrimage maar maakt ook akoestische nummers met zijn project More News From Nowhere. Thibo heeft zich voor deze songs laten beïnvloeden door Bob Dylan, Steve Gunn, Strand of Oaks, The Boney King Of Nowhere, Kurt Vile en Tom Waits.

Live laat Vanderroost zich begeleiden door zijn broers Anthony (drums) en David (gitaar), maar in de toekomst wil hij nog uitbreiden met strijkers en keys. Zijn songs klinken puur en oprecht zonder veel toeters en bellen, recht uit het hart.

Momenteel is het trio bezig de songs in de studio op te nemen. Maar je kan al een idee krijgen van de pure nummers van Vanderroost op de vi.be-pagina van de band waar je enkele live-opnames kan beluisten.

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.