Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Morane is een 22- jarige singer/ songwriter, geboren in Antwerpen met Belgisch/ Congolese roots. Nadat ze afstudeerde aan De Kunsthumaniora, waar ze genoot van zang- en acteerlessen, besloot ze haar passie voor muziek op de eerste plaats te zetten. Ze kondigde haar solo- carrière aan met haar eerste single Boo, in januari 2020. Boo is onderdeel van Morane's eerste online project CDR, wat staat voor Connecting- Disconnecting- Reconnecting. Daaronder bracht ze in totaal drie nummers uit en sloot ze het af met haar eerste music video op het nummer "We Good/ Read My Mind". Daar nam ze samen met haar creatieve partner en manager de regie en conceptuitwerking op zich.

Als opkomende vrouwelijke artieste in de Belgische scene was de aandacht groot vanaf ze haar muzikale traject startte. Morane vertelde meer over haar eerste project op lokale radiostations zoals MNM, StuBru, Lowkey Radio, NRJ en Bruzz. Morane's tweede online project To Get Her volgde op CDR, waar opnieuw verschillende singles rond éen thematiek gereleased werden. De finale single werd opnieuw beëindigd met een music video.

Haar sound kenmerkt zich door een samenkomst van elementen uit jazz, neo-soul, hip-hop en RnB. Morane hecht veel belang aan visuals en esthetiek, waar ze focust opsprekende beelden binnen concepten die een fase van haar leven benadrukken.
Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.