VI.BE

MITRAILLE

MITRAILLE

“Go listen to some fucking garage punk, you pointy little tit.” – Jason Williamson

    • Punk
    • Garage Punk
    • Band
  • Antwerpen-Stad

Bio

Mitraille is een garagepunk band uit Antwerpen, België. Het drietal mengt het vuilste wat garage te bieden heeft met hoekige, ultra-nerveuze postpunk en lompe DIY-kelder-hardcore.

Er is één constante: hard gaan. Sinds de band in 2018 hun intrede maakte in de Antwerpse muziekscene, is Mitraille hard gegaan. Ondanks de doodse stilte van twee corona-jaren, heeft de band sindsdien drie EP's en een full album uitgebracht. 2022 bleek het actiefste jaar tot hiertoe. De band bracht het album 'Mitraille' uit (Ronny Rex, Belly Button Records), dat kon rekenen op een stroom lovende reacties uit binnen- en buitenland. Het leverde hen onder andere een 9-dagen durende tour door Duitsland en Zwitserland op, een plek op de mainstage van Sjock, een waanzinnige show op de Street Stage van Rock Herk, en als kers op de taart twee shows op showcase festival Left of the Dial in Rotterdam.

Deze lijn wordt doorgetrokken. Momenteel werkt de band volop aan nieuw materiaal (opnieuw: hard gaan) en staat er een 10-daagse buitenlandse tour in de steigers voor najaar 2023. De agenda tussen vandaag en dan mag volledig vol.

Afbeeldingen

Video’s

Contact

Je moet ingelogd zijn om MITRAILLE te kunnen contacteren. Inloggen.