Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

In oude koude boxcars trekt Lucky op het tempo van een oude stoomtrein, gestaag verder door de Rocky Mountains. Aan zijn zijde die oude versleten gitaar waarmee hij zijn verhalen verteld aan zijn mede boxcar riders. Voor hij op een andere trein springt op zoek naar nieuw avontuur, dromen we weg bij zijn verhalen... Met een bluesy stem zingt hij zijn folk songs over eenzaten op zoek naar liefde, dansende meisjes of geesten die langs de oevers van de Mississippi dwalen, ... .

Helaas... Er stroomt hier geen Mississippi, zelfs geen Cumberland... toch laat Lucky je het anders aanvoelen.

Roots in folk, blues, country... doorleefde Americana, dat is Lucky Came to Town. Heerlijke melodieën en zalige harmonies geven de soms donkere teksten net wat meer kleur. Het is Americana van bij ons...

Al sinds 2015 echoot de “mighty Mississippi” doorheen de muziek van Lucky Came to Town. Een flinke dosis Americana invloeden, niet ontsproten uit de Cumberland river, maar uit het hart van het Vlaamse Hageland. De stroompjes en beekjes snijden plots een pak dieper doorheen het heuvelachtige en bosrijke Hageland en voelen al snel aan als de wilde rivier, waar Lucky over verteld. De nabije Chartreuzenberg lijkt hoger en mysterieuzer dan tevoren.

Gedragen door enkele ervaren muzikanten, die doorheen de jaren rijpten op de illegale moonshine. Vier mannen, één vrouw laten deze verhalen rijpen op ritme en harmonie.

OF zoals anderen het omschreven: “Zij brengen ons muzikale verhalen die zich laten omschrijven als uitstekende Americana” Freddie (rootsville.eu)

"Prima band met zeer mooie samenzang en passie voor hun muziek" Johan Philipsen - Time Switch (Radio Venray)

Lucky Came to Town zijn

The Storyteller: Kim Van Weyenbergh – Vocals and Guitar

The Key Keeper: Dimitri Laes - Keys

The Backseat Driver: Thomas Blommaert - Drums

The Devil's Backbone Joost Buttiens - Bas

The Girl of the North Country Annemie Moons - Vocals and Harmonica

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.