Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

Loxley Lane is een power rock kwartet uit Maasmechelen (BE), gevormd door Jessie Cloostermans op lead vocals en gitaar, Stephanie van Stiphout op bas en backing vocals, Maarten Dreesen op drum en Hanne Willems op toetsen en backing vocals.

Sinds de start in 2013 won de band al meerdere muziekwedstrijden en speelden ze shows op Raadpop, Rock Louwel, Caban’As en het grote, Heerlense festival Parkcity Live. In maart 2016 brachten ze hun debuut EP ‘Bold’ uit. Het tweede mini-album ‘Burning Bridges’ volgde een jaar later en toonde meteen Loxley Lane's vermogen tot het maken van krachtige poprock nummers, situerend tussen zacht en hard, langzaam en snel, tussen ruw en gepolijst. In 2018 bracht Loxley Lane de single 'Crawling' uit, die werd opgenomen in Rockstar Recordings (Niel, BE) met de bekende producer Staf Verbeeck (Arid, Hooverphonic, The Scene) achter de knoppen. “A song that sounds like a slap in the face”, aldus de band.

Tegenwoordig verkent Loxley Lane, mede dankzij een line-up change, nieuwe muzikale paden door de toevoeging van keys en elektronische elementen in hun sound. Dit nieuwe geluid zal weldra te horen zijn op de verse single ‘Fool’, waarvoor de band in zee ging met de getalenteerde producer Koenraad Foesters van Studio Jupiter.

Het ultieme doel van Loxley Lane is om het publiek te doen dansen en headbangen op hetzelfde moment. Met andere woorden: get ready to be blown away!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Palmares:

- 1ste plaats - Battle of the Bands 2015, Nederweert (NL)

- 1ste plaats + publieksprijs - Open Poppodium Molenakker - Weert (NL)

- Hoofdprijs - Band Contest - Pinu'u, Aachen (DE)

- Podiumplek Rock Louwel - Lokale Helden (rock rally), Opglabbeek (BE)

- 2de plaats - Battle of the Bands 2018, Nederweert (NL)

Discografie:

- Bold (maart 2016) - Burning Bridges (maart 2017)

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.