Update browser

Update je browser

Je gebruikt een oude browser in een moderne omgeving. Om VI.BE platform ten volle te benutten, kun je beter updaten.

0:00 / 0:00
In Da Mix
Je profiel aanpassen gaat veel beter met een HTML5 browser. Hier kun je er een downloaden.
Details
Bio

LOS RUBIOS is een DJ-duo dat gevormd wordt door Vic Van Poucke en Matthias Goossens. Beiden zijn afkomstig uit regio Gent en leerden elkaar daar ook kennen. Al snel bleek dat ze alle twee een gemeenschappelijke interesse hadden: dj'en en een grote liefde voor muziek. Ze besloten de handen in elkaar te slaan. Het resultaat is een evenwichtige mix van jonge en oude muziek.

Uit de Disco, dance, r'n'b, pop, rock, 70's, 80's, 90's, 00's selecteren wij de beste tracks: herkenbaar, tijdloos, meezingbaar, maar vooral dansbaar!

Los Rubios specialiseert zich vooral in sets waarin heel snel oude en nieuwe nummers afgewisseld worden. In de jamsessies, als voorbereiding op toekomstige feestjes, besteden ze veel tijd en aandacht aan classics te matchen met hedendaagse hits. Mixen van 5 minuten waarin je meer dan 5 nummers hoort die elk uit een ander decennium komen, zijn dan ook geen uitzondering!

Los Rubios verwerkt ook af en toe eigen mashups in hun sets. (Nummers waarin je 2 tracks combineert tot een nieuw nummer.)

Wil je weten hoe de Beasty Boys of Fat Joe verwerkt zijn in een nummer van Queen, Jay-Z in 99 luftballons? Hoe Tiga na Abba, Destiny's Child na The Beegees, Golden Ering (Radar Love) na Christina Aguilera (Dirty), Jovanotti (ombligo del mundo) na Kayne West... klinkt? Check dan hiernaast in de playlist! (Bevat zowel mashups als minimix.)

Foto’s
Video’s

Line-up
    Shows
    Gecreëerde kansen
    Contact

    Je moet ingelogd zijn om deze pagina te bekijken.