VI.BE

Lonsin

Lonsin

Electronic dreampop - vulnerability meets electronics -

  • Electro
  • Pop
  • Jazz
  • Solo
  • Band
 • Sint-Jans-Molenbeek

Bio

(NL verder naar beneden)

ENG

Lonsin is Brussels based artist, Annelies Lantsoght. She started making electronic dreampop in Rue de Loncin in Saint-Gilles. In August 2019 she recorded three demo songs with producer Ruben Lefever (Float Fall). On the 26th of February 2021 her debut single "Fearless" was released.

In her songs Lonsin explores how to be vulnerable in this loud world using electronic music and "noise" from Brussels to give her vulnerability some foundation.

NL

Lonsin, het soloproject van Annelies Lantsoght, is een Brugse die ondertussen al 10 jaar in Brussel woont. Ze begon elektronische dreampop te maken in de Loncinstraat te Sint-Gillis. In augustus 2019 nam ze drie demonummers op met producer Ruben Lefever (Float Fall). Op 26 februari 2021 kwam haar eerste single "Fearless" uit.

In haar nummers onderzoekt Lonsin hoe je je kwetsbaar kunt opstellen in deze luide wereld. De elektronische muziek en geluiden uit Brussel ondersteunen die kwetsbaarheid.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------"Fearless gaat over de angst om alleen te zijn en het willen loslaten van die angst. De elektronische muziek sluit mooi aan bij de zachte en heldere stem van Lonsin waardoor de twee met momenten één lijken te worden. Doordat het gelaagde nummer redelijk rustig is, kan je er makkelijk bij wegdromen en wie goed luistert, zal keer na keer nieuwe elementen ontdekken in de muziek."

(Dansende Beren)

"Lonsin schrijf je eigenlijk met een C, maar met een S is het mooier. En zo werd haar straat, haar artiestennaam. Lonsin maakt muziek die ook dit jaar mooier maakt. De song 'Fearless' gaat over hoe angst je kan verlammen. "Ik zou me er graag van bevrijden", aldus de zangeres."

(BRUZZ)

"Fearless is heldere dreampop met zweverige electro geluiden en subtiele beats. Lantsoght heeft een mooie zuivere stem die perfect past bij deze zweverige geluiden. Het is dan ook het perfecte visitekaartje dat Losin hier heeft neergezet.

De clip geeft de tekst perfect weer door te spelen met elementen zoals een kille onpersoonlijke omgeving. Maar het nummer straalt alleen maar veel warmte af."

(Luminous Dash)

"Lonsin is één van die beginnende artiesten uit onze getalenteerde hoofdstad. Zowel op “Nothing Is Lost” als “Electronic Moon” begeeft de muzikante zich in dromerige sferen zonder muzikaal eentonig over te komen. De stem van Annelies Lantsoght, zoals Lonsin echt heet, past goed bij de muziek. Vooral “Nothing Is Lost” heeft iets weg van de muziek van Tristan, maar de Brusselse weet toch eigenheid in haar muziek te steken." (Dansende Beren)

"Goeie vibes met mooie klanken. Leuke songs met heel mooie stemkleur." (Bert Libeert - Goose)

Afbeeldingen

Video’s

Groepsleden

 • Annelies Lantsoght

  • 35
  • Brussels (BE)

  Elektronica - Toetsen - Stem

Shows

Contact

Je moet ingelogd zijn om Lonsin te kunnen contacteren. Inloggen.